Боден дедо

Боден дедо го бев крстила овој убавец, како старинскиот струмички рецепт…
Толку е убав што ви доаѓа да го изедете цел. Го правев по некое сеќавање како изгледаше кога мојата баба Донка и баба ми Вена правеа…

Продолжи со читање “Боден дедо”