Ивин колач со вишњи

Често знам да речам, некои рецепти не стасувам да ги објавам зашто си правам разни варијанти и ете така ќе остане необјавен тој, а варијантите секако имаат предност и поголем предизвик ми се 🙂

Продолжи со читање “Ивин колач со вишњи”