Јајца со туршија

Гурмани, повелете, мало, а преслатко задоволство!
Ако сеуште имате туршија, еве еден преубав рецепт, ако не, чувајте си го за догодина, сериозна сум, нема да зажалите 🙂

Продолжи со читање “Јајца со туршија”