Свинско филе со зеленчук и кашкавал

430views

Правам најразлични ролати од месо, за гости ми е најубав ручек, односно за празници, баш е свечен ручек.
Одлично се вклопува дури и во некои диети, комбинацијата ви ја препорачувам 🙂

Продолжи со читање “Свинско филе со зеленчук и кашкавал”

You may also like

Летен зеленчуков ручек

1.6kviews

Еве еден прекрасен летен оброк на рингла, со сите зеленчуци.
Сите витамини се овде, сите вкусови сочувани, за мерак.

Продолжи со читање “Летен зеленчуков ручек”

You may also like