Сарма од лозов лист

 

Време за сарма од винова лоза 🙂
Мислев дека оваа сарма се прави исто насекаде. Во групите за рецепти на фб, видов дека не е така и се зачудив 🙂

Продолжи со читање “Сарма од лозов лист”