Мифиже

Мифиже или Мафиже се машничките кои го одбележаа нашето детство. Каква радост беше секогаш кога мајка ми ги правеше…
Некако со времето, престанаа да се прават, па и рецептот не е запишан во тетратките…

Продолжи со читање “Мифиже”

Ивини машнички

 

Деновиве сум пресреќна од вашиот интерес и посетата на блогот!
Велигденската трпеза предизвика голем интерес, со денови одговарам на вашите преубави зборови и пофалби. Вашата поддршка, драги мои ми значи многу, вашиот огромен интерес ме радува многу, ви благодарам од срце!
Добивам понуди за ТВ гостувања, но ете, далеку сум многу, многу 🙁

Продолжи со читање “Ивини машнички”