Ивина чоколадна кула со јагоди

 

Еве се обидувам да продолжам после слаткото и скарата, но тешко ми оди да го фатам ритамот…Рецепти стотици, ама си чекаат на ред.
Времето беше дождливо и ладничко, јагодите доцнат…

Продолжи со читање “Ивина чоколадна кула со јагоди”

Слатко од јагоди

Направив пауза, простете што не објавував, но после крвавиот четврток во Македонија, ми требаше време да се соземам, време да бидам со мисла, душа и срце, таму! Таму, дома.

Продолжи со читање “Слатко од јагоди”