Велигденска трпеза

Велигденска трпеза
Велигденска трпеза

Честит Велигден!
Христос воскресе!

Велигденска трпеза

Првото видео е пократко, второто подолго…

Обично за празници ме влече розевата боја, па така и овој пат…
Розевко и зашеќеренко!

 

 

Loading Facebook Comments ...

Напишете коментар