Солена тортица

Знаете дека жива се потресувам кога се фрла храна, на толку гладен свет, не разбирам!
Затоа имам и рецепти “од она што ќе остане”.
А за гладните, многу болна тема, да се надеваме дека ќе дојдат подобри времиња, да се надеваме, откако не сме во можност целосно да го смениме животот на Планетата…
Но можеби можеме малкуцка, секогаш да помогнеме!

Продолжи со читање “Солена тортица”