Фусили со сос од зеленчук

За летно време, најбрз, ама и многу вкусен оброк. Одлично оди со зеленчуков сос, кој може да има варијанти…

Најдобро е да извадите од фрижидер она што имате и да го подготвите. Тестенините се варат према упатството и воила, од брзо, побрзо, здравје!

Продолжи со читање “Фусили со сос од зеленчук”

Тестенини со летна манџа

Летно време, само да имам сочни домати и ручекот е готов. Сос, тестенини, или мевце, пржено сиренце, готово…

Продолжи со читање “Тестенини со летна манџа”