Бајадера

После Агнесата, бајадерата ми е врв, што велат 🙂 Нема поубав вкус од старинските колачи, кои ете ми останаа необјавени на блогот, а ги вртам уште од 2012 год. низ фб.
Сум ги носела на разни настани и можам да заклучам, странците ги обожуваат.

Продолжи со читање “Бајадера”