Благо солен млеченик

Стар струмички рецепт, благо-солен млеченик или млечник, рај за непце.
Многумина го прават само со шеќер, што е исто прекрасно, но сега прво овој рецепт,  благ, ама и со кора со сирење.

Продолжи со читање “Благо солен млеченик”