Јајце на вода и пиперка

Јајце на вода и пиперка
Јајце на вода и пиперка
667views

 

Еве уште една комбинација на јајце на вода, со пиперки во боја, магданос, зачини…
Јајцето секогаш поинаку излегува, мала креција е, сама од себе. Се вари према желбата за поровко или поварено јајце.

Состојки

  • јајца
  • маслиново масло
  • пиперки во боја
  • магданос
  • сол, буковец, црн пипер, босилок, триена сол, буковец, по желба…

Постапката може да ја видите овде.
Други комбинации може да видите овде и овде.

Одличен појадок, вечера, со богата салата, може да биде доволно за ручек.

 

Јајце на вода и пиперка

 

Јајце на вода и пиперка

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Loading Facebook Comments ...

Напишете коментар