Пататник со биено сирење

Уште еден пататник, и не знам што е поубаво, дали вкусот или изгледот…

Интернет е полн со рецепти и идеи, но сепак креативноста е во тоа да создадеме нешто ново, наше!

Продолжи со читање “Пататник со биено сирење”

Модри патлиџани со биено сирење

Не знам колку веќе комбинации за модрите патлиџани имам и никогаш доста…
А за ова конкретно беше држ, не дај работава…

Продолжи со читање “Модри патлиџани со биено сирење”

Kajgana so slanina i bieno sirenje

Ova e edna od moite omileni kombinacii, kajgana so vlasec i suvi piperki, kako rolat, a vnatre čadena, pržena slaninka i bieno sirenje…
Emi taka de, smrznati ste mi site, ajde malku topla hrana! Продолжи со читање “Kajgana so slanina i bieno sirenje”