Модар патлиџан со пире во 3 бои

Одлично, богато мезе, една од моите комбинации. Овој пат со пире во 3 бои, и за око сервирано и на вкус, преубаво беше 🙂

Продолжи со читање “Модар патлиџан со пире во 3 бои”